Cycology Clothing – Inspired by bike culture & lifestyle

life behind bars cycology

CyclingLifestyle.nl is er trots op het Australische fietskledingmerk Cycology Clothing te mogen vertegenwoordigen in Nederland en België. Net als Cycling Lifestyle heeft Cycology een bijzondere passie (je zou het ook een obsessie kunnen noemen) voor fietsen (wielrennen en mountainbiken).

In 10 jaar tijd is Cycology wereldwijd uitgegroeid tot een van de meest creatieve ontwerpers van exclusieve fietskleding voor mannen en vrouwen. Zowel voor op als naast de fiets. De kleurrijke collectie fietskleding en accessoires omvat vrijwel alles wat je tijdens de meeste fietsritten nodig kan hebben. En met de casual collectie kun je jouw passie ook laten zien wanneer je niet op de fiets zit. Alle Cycology producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en ontworpen en getest door bevlogen fietsers. Hierdoor ziet de kleding er niet alleen geweldig uit, maar voelt het ook goed en is het comfort en de duurzaamheid van een buitengewoon hoog niveau.
De ontwerpstijl varieert van ‘mild’ tot ‘wild’ waarbij wordt ingespeeld op de verschillende smaken van fietsers die net even iets anders willen dan saai, grijs en ‘veel van hetzelfde’.

Wil je de kleding van Cycology liever eerst in ‘het echt’ zien of passen? Kom dan eens langs in onze winkel in Dalfsen.

Resultaat 1–18 van de 290 resultaten wordt getoond

De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3788 reviews.