Vaderdag: 10 cadeautips voor fietsende vaders

Vaderdag is de feestdag waarop de (fietsende) vaders in Nederland en België in het zonnetje worden gezet. In Nederland op de derde zondag in juni (18 juni 2023) en in België op de tweede zondag in juni (11 juni 2023).
Het vinden van een origineel cadeau voor de oudeheer is niet altijd even gemakkelijk. Als jouw vader een fanatieke fietser of wielerfanaat is dan ligt een cadeau dat is gerelateerd aan zijn fietspassie natuurlijk voor de hand. Wij helpen je met het vinden van een passend en origineel vaderdagcadeau met deze 10 wielercadeautips:


KOERSPRET BIERPAKKET

Echt genieten van de koers of nagenieten van een fietsrit doe je met een Koerspret biertje erbij. Koerspret namelijk is hét bier voor wielergekken.
Ons Koerspret bierpakket bevat naast drie heerlijke wielerbiertjes (blond, pilsener of tripel) ook een zakje cycling pasta in de vorm van kleine fietsjes. Hiermee kun je weer op krachten komen voor je volgende fietsrit of jezelf klaarstomen voor drie weken Tour de France kijken vanaf de bank.
Met het Koerspret cadeaupakket maken wij het wielerfeest helemaal compleet. Dit pakket bevat twee wielerbiertjes van Koerspret, een zakje cycling pasta en een paar casual fietssokken.
Het perfecte cadeau voor wielergekke vaders!

OP KOP KOERSKOFFIE

Een koersdag begint met goede koffie. Want wat is een mooie fietsrit of spannende wielerkoers zonder kwaliteitskoffie? Gelukkig is er Op Kop Koerskoffie van Vanmark.
Probeer een van de soorten huisgebrande koffiebonen of bestel een proefpakket met drie verschillende zakjes koffiebonen.

VÉLOTHÉ – THEE VOOR WIELRENNERS

Is jouw pa geen koffiedrinker, maar wel theeliefhebber én wielerfanaat? Breng zijn fietsprestaties naar een hoger niveau met de theemélanges van Vélothé. Thee speciaal ontwikkeld voor de wielersport. Er zijn 5 unieke mélanges voor iedere type wielrenner: Rouleur, Puncheur, Grimpeur, Soigneur en Calmeur.

SOKKEN MET WIELERPRINTS

Sokken voor vaderdag. Dat klinkt nogal afgezaagd maar dat is het zeker niet als je je pa verrast met onze casual sokken met leuke wielerprints. We hebben een gift set met 6 opvallende ‘mismatched’ sokken en een stijlvolle giftbox met 4 paar gesoigneerde fietsprint sokken die een match made in heaven zijn voor fietsliefhebbers. Is dat iets teveel van het goede? Je kunt in onze webshop ook gewoon een enkel paar casual fietssokken bestellen.

EASY RIDER CYCLIST’S KIT

De Easy Rider Cyclist’s Kit houdt je fris en comfortabel voor, tijdens en na het fietsen. De perfecte set voor de meest uitdagende fietstrips, waardoor je razendsnel weer fris en gerecupereerd aan je volgende fietsrit kunt beginnen. Deze stijlvolle cadeauset voor wielrenners en fietsers bevat drie verzorgingsproducten in een retrolook bewaarblik.


T-SHIRT – TĖTE DE LA COURSE

De kop van de koers. Wij geven de voorkeur aan Tête de la course, omdat deze term zoveel mooier klinkt in het Frans. De eerste groep in koers, de ontsnapping of het groepje favorieten dat in de finale wegrijdt en het kaf van het koren scheidt. In een ver verleden zag je dan vaak de truitjes van halfgoden zoals Eddy (Molteni), Roger (Brooklyn) of Tom (Peugeot) de revue passeren. Tegenwoordig zijn Wout, Mathieu en Julian vaste klanten in de kop van de koers. In de tête de la course worden helden geboren.

LE PATRON BOXERSHORTS BICYCLES

Deze stijlvolle boxershorts van Le Patron zijn de perfecte basis voor de garderobe van een wielerfanaat. De set is uitgevoerd in de stijlvolle kleuren olijfgroen en riviera blauw en voorzien van een allover print met fietsen. Le Patron Boxers combineren stijl, kwaliteit en souplesse, een perfecte uitgangspositie voor elke wielerliefhebber.

FIETS BEELDEN

Wij hebben verschillende fiets beelden en sculpturen voor de echte fietsliefhebber.
Prachtige eyecatchers waarmee je de passie voor de fiets en het wielrennen in huis kunt etaleren. Een bijzonder geschenk voor de vader die geen genoeg van fietsen kan krijgen.

MINIATUUR WIELRENNERTJES (ORIGINAL FLANDRIENS)

Is je vader fan van Mathieu van der Poel en Wout van Aert of denkt hij met weemoed terug aan renners van vroegere generaties zoals Fausto Coppi en Eddy Merckx? Verras hem met een setje miniatuur renners van zijn favoriete coureurs of wielerteams. Zowel jonge als oudere wielerfans zijn gepassioneerd door deze kleine blikvangers.

CYCLING LIFESTYLE GOODIE BAG

Voor iedereen die graag wielrennen kijkt of regelmatig zelf op de fiets zit hebben wij een toffe goodie bag samengesteld met leuke wielergadgets. De leukste bevoorrading voor de fanatieke fietsliefhebber en een superleuk cadeau voor elke fietsfanaat. De fietsgadgets zitten in een canvas katoenen schoudertas. Een perfect cadeau voor vaderdag!

Wil je dit artikel delen?
De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3648 reviews.