Retourneren & ruilen

Hoe kan ik een bestelling of product ruilen of retourneren?

Het kan zijn dat je niet helemaal tevreden bent over een besteld product of dat de bestelde kleding niet goed past.
Gelukkig is ruilen of retourneren bij ons geen enkel probleem. Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden zodat het ruilen of retourneren snel en zonder problemen verloopt.
Wij vragen je uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling contact op te nemen met onze klantenservice (bij voorkeur per e-mail). Wij kunnen je dan over de snelste procedure informeren om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Wij hanteren een termijn van 30 dagen vanaf de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Je dient ons binnen deze termijn te informeren dat je van de koop af wilt zien of een product wilt ruilen. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling (of een deel daarvan) aan ons te retourneren. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retour sturen voor eigen rekening zijn. Binnen de termijn van 30 dagen mag het product niet worden gebruikt en dien je zorgvuldig met de verpakking om te gaan. Het product met alle geleverde toebehoren dient – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden.

Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het aankoopbedrag (inclusief eventuele door ons in rekening gebrachte verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terugbetaald. Dit zal gebeuren via de bij de bestelling gebruikte betaalmethode of op het rekeningnummer dat je aan ons hebt doorgegeven.

Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Retouradres:
Cycling Lifestyle
Elskamp 9
7721WT Dalfsen
Nederland

De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3740 reviews.