cycling lifestyle
gino racer

Cycling Lifestyle - passie voor fietsen

CyclingLifestyle.nl is ontstaan uit een vergaande passie voor de fiets en de koers. Onze liefde voor de wielersport gaat door als de finishstreep is bereikt en de fiets is opgeborgen. Wij beleven de fietssport als levensstijl omdat fietsen in ons DNA zit.
In onze webshop vind je een diversiteit aan producten waarmee je uiting kunt geven aan jouw fietspassie. Wij zijn continu op zoek naar leuke wieleritems waarmee fietsliefhebbers hun wielerhart kunnen vullen.

gino koffie

Sinds 2016

Wij zijn in 2016 begonnen met de verkoop in Nederland en België van T-shirts en vrijetijdskleding geïnspireerd op het fietsen, wielrennen en de passie voor de wielersport. Vanaf het begin hebben wij onze liefde voor de fiets en de koers gedeeld met gepassioneerde merken zoals Cycology Clothing uit Australië (inspired by bike culture & lifestyle) en The Vandal uit België (a never-ending passion for cycling). Gaandeweg hebben wij ons assortiment uitgebreid met tal van andere, originele producten afkomstig van creatieve merken en ontwerpers uit verschillende landen. Wat ons verbindt met onze klanten: de liefde voor de fiets en de koers!

gino racer

Unieke wielercadeaus & fietskleding

Zo is in de loop der jaren een unieke collectie met fiets gadgets & wieler cadeaus ontstaan, waardoor iedere fiets- en wielerliefhebber zich bij ons als een kind in een snoepwinkel voelt. Of je nu voor jezelf aan het shoppen bent of een origineel cadeau zoekt voor een (andere) fietser, wielrenner of liefhebber van de koers, bij CyclingLifestyle.nl ben je altijd aan het juiste adres!

Cycling with style! Voor op de fiets richten wij ons op onderscheidende fietskleding. Originele en opvallende ontwerpen, een stijlvolle uitstraling, draagcomfort en kwaliteit zijn de belangrijkste eigenschappen bij de samenstelling van ons fietskleding assortiment.
Wij zijn er trots op dealer te mogen zijn van Cycology Clothing. Voor dit merk uit Sydney, Australië zijn wij tevens aanspreekpunt voor andere fiets- en kledingwinkels in Nederland en België.

gino tacx

Klanttevredenheid

Wij investeren liever in leuke fietsproducten en een geweldige service dan in dure reclame. Mond-tot-mond reclame en positieve berichten op social media zijn daarom belangrijk voor ons. Ben jij enthousiast over CyclingLifestyle.nl? Wij vinden het leuk als je andere fietsliefhebbers ook over ons wilt vertellen!

Wij zijn aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Reviews van CyclingLifestyle.nl worden onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Onze klanten beoordelen ons met een 9.4!

gino in de zetel
winkel 1

Cycling Lifestyle Dalfsen

Sinds het najaar van 2022 hebben wij naast de webshop ook een winkel en showroom aan de Welsummerweg 14b in Dalfsen. Kom langs in de winkel om ons unieke assortiment wielerartikelen te bekijken, onze kleding te ontdekken en te passen of fiets langs voor koffie of thee in een oergezellige wielersfeer. Bij ons staat de koers altijd aan en je bent van harte welkom om samen van het wielrennen op de tv te genieten.

Onze winkel is de plek in Nederland waar je de unieke collectie fietskleding, casual kleding en accessoires van Cycology Clothing kunt bewonderen, passen en kopen. Daarnaast hebben wij onze winkel en showroom ingericht met een aantal exclusieve art prints van Cycology. Inspired by bike culture & lifestyle. Alleen hierom is een bezoekje aan onze winkel al de moeite waard!

cycling lifestyle

Bezoekadres & winkel
Welsummerweg 14b
7722RS Dalfsen
Nederland
openingstijden

Post- & retouradres
Cycling Lifestyle
Elskamp 9
7721WT Dalfsen
Nederland

E-mail: [email protected]
Telefoon & Whatsapp
:
06 – 15044332

Cycling Lifestyle is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 53718380.
BTW-id: NL001417946B73.

Webwinkel Keurmerk en klantenreviews
Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3790 reviews.