Geen producten (0)

Over CyclingLifestyle.nl

CyclingLifestyle.nl is ontstaan uit een vergaande passie voor de fiets en de koers. Onze liefde voor de wielersport gaat door als de finishstreep is bereikt en de fiets is opgeborgen. De fietssport als levensstijl omdat fietsen in ons DNA zit.

In onze webshop bieden wij een diversiteit aan producten waarmee je uiting kunt geven aan jouw fietspassie.
Wij zijn continue op zoek naar leuke wieleritems waarmee je je wielerhart kunt vullen.

Een groot deel van onze webshop is gevuld met casual design t-shirts en vrijetijdskleding geïnspireerd op het fietsen, wielrennen en de passie voor de wielersport. Wij delen onze liefde voor de fiets en de koers met de kledingmerken Cycology (inspired by bike culture & lifestyle) uit Australië en The Vandal (with a never ending passion for cycling) uit België. Unieke t-shirts en lifestyle kleding met fiets- en wielergerelateerde prints.

Cycle with style! Voor op de fiets richten wij ons op casual fietskleding en onderscheidende fietsshirts. Unieke designs, uitstraling, draagcomfort en kwaliteit staan bij ons voorop bij de samenstelling van ons steeds groeiende fietskleding assortiment.

Ook als je op zoek bent naar een leuk en origineel cadeau voor een andere fietser, wielrenner, een fietsfanaat of wielerliefhebber, dan ben je bij CyclingLifestyle.nl aan het juiste adres. Neem gerust de tijd om onze pagina vol met unieke fiets gadgets & wieler cadeaus te bekijken.

Ons motto: Live life, love cycling!


Merken

Wij zijn leverancier van Cycology, The Vandal, Heukin Sport, Kallisto, Defeet, The Original Flandriens, Paniagua, Velo Culture, Le Bicycle en andere wielergerelateerde merken.


Webwinkel keurmerk

Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur. Bekijk hier onze klantbeoordelingen.

"Webwinkel
Encori

Bedrijfsgegevens

CyclingLifestyle.nl is onderdeel van:

Encori Trading
Ulgerkamp 43
8014GG  Zwolle
Nederland

e-mail   info@cyclinglifestyle.nl
telefoon & WhatsApp   06 - 150 44 332 (telefoon en WhatsApp)

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle onder nummer 53718380.
BTW-nummer: NL105290312B03.