Cycology Clothing

CyclingLifestyle.nl is er trots op het Australische fietskledingmerk Cycology Clothing te mogen vertegenwoordigen in Nederland en België!
Net als Cycling Lifestyle heeft Cycology een bijzondere passie (je zou het ook een obsessie kunnen noemen) voor fietsen (wielrennen en mountainbiken).

Getriggerd door een gebrek aan kwalitatief goede T-shirts voor fietsers begonnen Sarina Tomchin en haar man Michael in 2012 hun bedrijf Cycology Clothing. De eerste (handgetekende) T-shirt ontwerpen raakten een snaar bij fietsers over de hele wereld en de reis van het creatieve merk uit Sydney, Australië was begonnen. In 10 jaar tijd heeft Cycology haar unieke assortiment fors weten uit te breiden met verschillende stijlen fietskleding, casual kleding en fiets accessoires. De ontwerpstijl varieert van ‘mild’ tot ‘wild’ waarbij wordt ingespeeld op de verschillende smaken van fietsers die net even iets anders willen dan saai, grijs en ‘veel van hetzelfde‘.

Inspired by bike culture & lifestyle

life behind bars cycology
Life Behind Bars

Designer Sarina is het creatieve brein achter Cycology maar nog veel liever zou zij fulltime atlete zijn. De vele duizenden kilometers die zij fietsend, rennend, peddelend of zwemmend rondom Sydney doorbrengt, geven haar de inspiratie voor de buitengewone schetsen die zij elke dag maakt over het fietsen, wielrennen en de ‘Cycology’ achter de sport. De opvallende ontwerpen die je op de kleding van Cycology terugvindt zijn handgetekend of geschilderd en vervolgens geprint met behoud van de originele ontwerpstructuur en kleurschema’s. Van een schets op papier of van kunst op canvas naar katoen of lycra. Dit maakt de kleding van Cycology volstrekt uniek en ongeëvenaard. De bijzondere ideeën ontstaan dikwijls tijdens het fietsen met andere gepassioneerde fietsliefhebbers, met een goed gevoel voor humor, maar ook door het luisteren naar muziek. De cultuur en lifestyle rondom het fietsen zijn een onuitputtelijke bron van inspiratie voor Sarina.

Cycology is wereldwijd uitgegroeid tot een van de meest creatieve ontwerpers van exclusieve fietskleding voor mannen en vrouwen. Zowel voor op als naast de fiets. De kleurrijke collectie fietskleding en accessoires omvat vrijwel alles wat je tijdens de meeste fietsritten nodig kan hebben. En met de casual collectie kun je jouw passie ook laten zien wanneer je niet op de fiets zit. Alle Cycology producten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen en ontworpen en getest door bevlogen fietsers. Hierdoor ziet de kleding er niet alleen geweldig uit, maar voelt het ook goed en is het comfort en de duurzaamheid van een buitengewoon hoog niveau.

Wij zijn al sinds 2016 een officiële Cycology dealer voor Nederland en België. De kleding en accessoires van Cycology Clothing koop je snel en vertrouwd via onze webshop.
Jouw bestelling wordt altijd vlot geleverd vanuit onze eigen voorraad in Nederland.
Wil je de kleding van Cycology liever eerst in ‘het echt’ zien of passen? Kom dan eens langs in onze winkel in Dalfsen.

Nieuwe Cycology producten:

De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3750 reviews.