Bezoek onze winkel: Cycling Lifestyle Dalfsen

Cycling Lifestyle Dalfsen
Welsummerweg 14b
7722RS  Dalfsen

Google Maps

OPENINGSTIJDEN
MaandagGesloten
Dinsdag12.00 – 16.30 uur
12 december 2023: 12.00 – 16.00 uur
Woensdag12.00 – 16.30 uur
Donderdag12.00 – 16.30 uur
Vrijdag12.00 – 16.30 uur
Zaterdag12.00 – 16.30 uur
ZondagGesloten

Buiten deze openingstijden is het ook mogelijk onze winkel op afspraak te bezoeken.


INSTAGRAM (CYCLINGLIFESTYLE.NL)

Sinds het najaar van 2022 hebben wij naast een webshop ook een winkel en showroom aan de Welsummerweg 14b in Dalfsen (tussen Zwolle en Ommen). Kom langs in de winkel om ons unieke assortiment wielerartikelen te bekijken, onze kleding te ontdekken en te passen of fiets langs voor koffie of thee in een oergezellige wielersfeer. Bij ons staat de koers altijd aan en je bent van harte welkom om samen van het wielrennen op de tv te genieten.

Onze winkel is dé plek in Nederland waar je de unieke collectie fietskleding, casual kleding en accessoires van Cycology Clothing kunt bewonderen, passen en kopen. Daarnaast hebben wij onze winkel en showroom ingericht met een aantal exclusieve art prints van Cycology. Inspired by bike culture & lifestyle. Alleen hierom is een bezoekje aan onze winkel al de moeite waard!

Maar dat is niet alles! Wij hebben een assortiment wielerlifestyle producten in de winkel van onder meer The Vandal, Le Patron, Snelle Sokken, The Original Flandriens, Koerspret, Kwakzalver Sports Cosmetics, Op Kop Koerskoffie en Velo Culture. En ook voor je sportvoeding (van BORN en Kalkman) ben je bij ons in Dalfsen aan het juiste adres.

Dé cadeaushop voor wielerfanaten!

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een wielrenner, mountainbiker, een koersfanaat of voor jezelf? Kom dan langs en laat je verrassen door onze unieke collectie kleding, gadgets en cadeaus. Cycling Lifestyle in Dalfsen is een unieke plek vol wielerpassie en -lifestyle met een groot aantal leuke wielergerelateerde merken in één winkel.

In de omgeving van Dalfsen en het Vechtdal is het bovendien fantastisch fietsen. Een afwisselend landschap van rivieren, bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. Met venijnige klimmetjes zoals de Lemelerberg, de Hellendoornse Berg en de Holterberg (Nationaal Park Sallandse Heuvelrug) in de buurt kunnen ook de nodige hoogtemeters worden gemaakt in een schitterende omgeving. Je vindt hier ook verschillende uitdagende MTB-routes zodat ook mountainbikers volop aan hun trekken komen. Voor de recreatieve fietsers zijn er verschillende fietsroutes die via een knooppuntensysteem of met bewegwijzerde bordjes eenvoudig te fietsen zijn.
Een koffiestop, even bijtanken of rustig nagenieten? Wij voorzien je vooraf, tussendoor of na afloop van het fietsen graag van lekkere koffie (Op Kop Koerskoffie), thee (Vélothé), een hersteldrankje of van goede sportvoeding.

Graag tot ziens bij Cycling Lifestyle Dalfsen!

Welsummerweg 14b
7722RS  Dalfsen
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag van 12.00 – 16.30 uur.


Fietsen in de omgeving van Cycling Lifestyle Dalfsen:
De Lemelerberg – 🚲︎ 16 km
Sallandse Heuvelrug / Holterberg – 🚲︎ 27 km
Hellendoornse Berg – 🚲︎ 24 km
MTB routes Zwarte Dennen / Boswachterij Staphorst – 🚲︎ 15 km

VAM-berg (Col du VAM) – 🚲︎ 41 km

Beklimmingen met de meeste klimpunten op climbfinder.com:
Motieweg (Holterberg)
Diepe Hel / Grote Koningsbelt Zuid (Sallandse Heuvelrug)
Lemelerberg vanuit Lemele
Hellendoornse Berg vanuit Hellendoorn
Grote Koningsbelt vanuit Haarle

Interessante links:
Dalfsen (visitoost.nl)
vechtdaloverijssel.nl
verslingerdaansalland.nl

De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3553 reviews.