Cadeaubon informatie

Hoe kan ik een Cycling Lifestyle Cadeaubon bestellen?

Zoek je een leuk cadeau voor een fietser of wielrenner maar weet je niet precies waarmee je hem of haar wilt verrassen? Of slaag je er niet in om een keuze te maken in onze webshop? Met de Cycling Lifestyle Cadeaubon laat je een fietsliefhebber zelf een wielercadeau uitzoeken. Leuk als verjaardagscadeau of als bedankje!

De Cycling Lifestyle Cadeaubon kan online worden besteld en wordt direct (of op een andere datum naar keuze, bijvoorbeeld op een verjaardag) per e-mail verzonden. Dit kan rechtstreeks naar het e-mailadres van de ontvanger of naar jezelf. De ontvanger kan de Cadeaubon direct gebruiken om een bestelling in onze webshop te doen.
Meer informatie vind je op de bestelpagina.

Ik heb een cadeaubon. Hoe kan ik deze in de webshop gebruiken?


Als je een Cycling Lifestyle Cadeaubon hebt ontvangen dan kun je het tegoed gebruiken om een bestelling in onze webshop af te rekenen. In de winkelwagen of de afrekenpagina kun je het Cadeaubon nummer invullen bij Heb je een Cadeaubon? Het tegoed van je Cadeaubon wordt daarna van het orderbedrag afgetrokken. Als het tegoed van de Cadeaubon niet toereikend is dan kan het resterende bedrag van de bestelling via een andere betaalmethode worden betaald.
Gebruik je het tegoed van de Cadeaubon niet in één keer dan blijft het overgebleven tegoed gewoon staan. Het overgebleven tegoed kan dan bij een volgende bestelling worden gebruikt.

De Cadeaubon kan ook worden gebruikt om in onze winkel in Dalfsen te shoppen. Zorg er dan voor dat je de e-mail met de Cadeaubon of de pdf met het Cadeaubon nummer in de winkel kunt laten zien.

Hoe lang is mijn cadeaubon geldig?


De Cadeaubon heeft een geldigheid van 2 jaar vanaf de aankoopdatum. De vervaldatum vind je op de Cadeaubon die je hebt ontvangen en kan ook op deze pagina worden gecontroleerd.

Kan ik ergens het saldo van mijn cadeaubon controleren?


Op deze pagina kun je het saldo en de vervaldatum van jouw Cadeaubon controleren. Houd het Cadeaubon nummer altijd voor jezelf zodat anderen er geen misbruik van kunnen maken.

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3680 reviews.