Affilliate account CyclingLifestyle.nl

Verwijs je (fiets)vrienden, volgers of de bezoekers van jouw website naar CyclingLifestyle.nl en ontvang een beloning van 15% van het aankoopbedrag van elke betalende klant die jij doorverwijst (verzendkosten niet meegerekend). Uitbetaling vindt plaats door middel van een Cycling Lifestyle Cadeaubon die je kunt besteden in onze webshop.
Je kunt onze webshop zo vaak en zo veel promoten als je wilt, maar spammen is niet toegestaan. Over je eigen bestellingen ontvang je geen commissie.


Hier nog even de belangrijkste informatie op een rijtje:

  • Je ontvangt een beloning van 15% van het aankoopbedrag van elke nieuwe, betalende klant die je naar ons verwijst (de verzendkosten worden niet meegerekend).
  • De verwijslink die je kunt delen maak je hier aan.
  • Je kunt onze webshop en onze producten zo vaak en zoveel promoten als je wilt, maar spammen is niet toegestaan. Bij misbruik kan het account worden beëindigd en komt de commissie te vervallen.
  • Over je eigen bestellingen ontvang je geen commissie.
  • Uitbetaling van de commissie vindt plaats door middel van een Cycling Lifestyle Cadeaubon die je kunt besteden in onze webshop. Er geldt geen minimum. Je kunt ons op elk moment verzoeken om de commissie om te zetten naar een cadeaubon.

Mocht je nog vragen hebben of onze hulp nodig hebben om ons nog beter te kunnen promoten, neem dan contact met ons op.


De waardering van www.cyclinglifestyle.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 3740 reviews.